Termeni si conditii

Condiţii generale pentru utilizarea site-ului


Magazinul www.vointasb.ro este operat de catre ASOCIATIA CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU SRL, cu sediul in Sibiu, str Tineretului nr. 2, sc C, ap. 41, Romania, inscrisa in Registrul asociațiilor și fundatiilor sub nr 187/A/2020, conform Încheierii civile nr. 65/10,01,2020, pronuntata de Judecatoria Sibiu avand codul de indentificare fiscala 42293151 .
ASOCIATIA CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU a lansat site-ul www.vointasb.ro pentru a-şi informa intr-un mod cât mai facil clienţii.
Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat „Condiţiile Generale”, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu ASOCIATIA CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU, cu toţi membrii reţelei sale comerciale sau numai cu unii dintre aceştia.
Drepturi de proprietate intelectuală
Drepturi de autor şi/sau Drepturi asupra imaginilor
ASOCIATIA CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU este operatorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secvenţele animate sonore sau nu, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea ASOCIATIA CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU sau a unor terţi care au autorizat ASOCIATIA CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU să le utilizeze.
Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus menţionat şi/sau ale imaginilor si informatiilor de pe site sunt autorizate cu condiţia ca acestea să fie destinate unei folosinţe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispoziţiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.
Cu excepţia dispoziţiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor imagini ale produselor si informatiilor care îl compun, fără a se fi obţinut în prealabil autorizaţia scrisa a ASOCIATIEI CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU, este strict interzisă şi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@vointasb.ro.
Drepturi de marcă
Numele Vointa, logo-ul vointa, este marca utilizata in mod exclusiv de către ASOCIATIEI CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU. Alte mărci sunt de asemenea menţionate pe site; ele sunt teoretic identificate printr-o majusculă. Acestea sunt folosite de ASOCIATIEI CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU, fie cu autorizaţia titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii propuse/furnizate sau utilizate de ASOCIATIA CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU,. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţie din partea ASOCIATIEI CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU, sau de la titularii respectivi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legilor în vigoare.
Informaţii despre produse şi servicii
Aceste pagini constituie o prezentare generală a gamei de produse pe care ASOCIATIEI CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU, le distribuie în România.
Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare şi nu atrag responsabilitatea ASOCIATIEI CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU,
ASOCIATIA CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU, îşi rezervă dreptul de a modifica/actualiza informaţiile ce figurează în prezentul site pe Internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile produselor, la modelele prezentate şi la preţuri, în orice moment, fără preaviz, ţinând cont de trăsătura interactivă a site-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea ASOCIATIEI CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU, a membrilor reţelei sale .
ASOCIATIA CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU, este la dispoziţia dumneavoastră pentru orice informaţie, în special referitoare la tarife, la disponibilitatea modelelor prezentate, precum şi la cele mai recente colectii lansate.
Hyperlink-uri
Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.vointasb.ro necesită o autorizaţie prealabilă în scris din partea ASOCIATIEI CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU. Dacă doriţi să plasaţi un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să ne contactaţi pe adresa de e-mail office@vointasb.ro. ASOCIATIEA CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU, nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziţie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.vointasb.ro şi nu este responsabilă, în nici un fel, de conţinutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.
Limitarea responsabilităţii
Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, ASOCIATIa CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU,, afiliaţii săi, membrii reţelei sale, fiecare în parte sau împreună, nu vor putea fi făcuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.
Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.
Informaţiile asupra produselor, serviciilor, modelelor, caracteristicilor şi preţurilor acestora corespund unei definiţii la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ şi deci nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor oferite de ASOCIATIA CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU, de afiliaţii săi ori de membrii reţelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni. Accesul la produsele şi serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restricţii. Trebuie deci să vă asiguraţi că legea ţării de unde se stabileşte conectarea vă autorizează să accesaţi site-ul nostru.
Drept aplicabil
Prezentele „Condiţii Generale”, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor „Condiţii Generale” sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba „Condiţiilor Generale” şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.
Garantia legala de conformitate
Conform Legii nr. 449/2003, articolele 5-14 si OUG 34/2014 articolul 4 – pct. 1 lit. e vanzătorul este obligat să livreze consumatorului produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare.
Se consideră că produsele sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă:
a) corespund descrierii făcute de vânzător şi au aceleaşi calităţi ca şi produsele pe care vânzătorul le-a prezentat consumatorului ca mostră sau model;
b) corespund oricărui scop specific solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului şi acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare;
c) corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelaşi tip;
d) fiind de acelaşi tip, prezintă parametri de calitate şi performanţe normale, la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi declaraţiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de vânzător, de producător sau de reprezentantul acestuia, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului.
În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privind acest produs,
În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată. In primele 6 luni de la cumpărare, consumatorul nu trebuie să dovedească neconformitatea, se consideră că aceasta a existat la data cumpărării. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformităţii va trebui dovedită de consumator. Răspunderea vânzătorului este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.
Conditii de returnare a produselor
Daca nu sunteti pe deplin multumiti de cumparaturile dumneavoastra puteti pur si simplu returna produsul in starea in care a fost livrat, in decurs de 14 zile calendaristice de la receptie si va vom returna banii (cu exceptia cheltuielilor de transport) sau vi-l putem schimba cu o marime sau culoare diferita sau alt produs. Legislatia romana prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciatului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.” Contravaloarea produsului va fi returnata in termen de maxim 30 zile calendaristice de la data returnarii, cu conditia, insa, ca produsul sa fie primit in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate etichetele atasate si insotit de toate documentele primite si in ambalajul original. Un produs de o marime poate fi schimbat cu acelasi produs de alta marime, in masura in care marimea solicitata este disponibila. Daca acea marime nu este disponibila se poate solicita schimbarea produsului cu un altul, platind diferenta de pret, daca este cazul. Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client.
Conciliere si rezolvarea reclamatiilor
Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail la adresa office@vointasb.ro
Termenul de raspuns la emailuri este de maxim 7 zile calendaristice.

Actualizarea condiţiilor generale si a termenilor si conditiilor
ASOCIATIA CLUB SPORTIV LSS VOINTA SIBIU, îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la site, precum şi termenii si conditiile, si conditiile generale ale site-ului. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndată ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrică pentru a verifica „Condiţiile Generale” in vigoare.

Livrare
Iti trimitem produsul prin curier rapid FAN CURIER. De obicei primesti coletul in urmatoarea zi lucratoare. Exista insa cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 48 de ore. Comanda pana la ora 13:00 a fiecarei zi lucratoare si vei avea coletul a doua zi (lucratoare). Comenzile primite dupa ora 13.00 pleaca de la noi a doua zi. Comenzile primite de Vineri dupa ora 13:00 pana Luni ora 13:00 vor pleca Luni .

Cost transport
Transportul costa 20 lei sau este Gratuit la comenzi peste 300 de lei.

Retur produse
Conditii generate de returnare: Ordonanta de guvern O.G. 130/2000 privind contractele la distanta permite utilizatorilor sa returneze produsele achizitionate la distanta, fara a invoca vreun motiv, daca cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului ori daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale.
Produsele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost primite, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data notificarii in scris de catre consumator.
Notificarea se face prin mail la adresa office@vointasb.ro , si contine numarul comenzii si ce anume se returneaza (comanda totala sau partiala).
Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu alt produs/produse.
Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice: rupturi, zgarieturi sau alte semne de uzura.
La returnarea produselor, nu cereti plata ramburs deoarece, in acest caz, coletul nu va fi ridicat.
Dupa verificarea integritatii produselor din punct de vedere calitativ si cantitativ, Asociatia Club Sportiv lss Vointa Sibiu va informa clientul despre modul in care se face returul contravalorii produselor.
Produsele nu se pot returna decat in ambalajul original si impreuna cu toate documentele ( factura, etichete originale). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar Asociatia Club Sportiv lss Vointa Sibiu nu poate fi facuta raspunzatoare.
Costul transportului pentru produsele mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat ( EXCLUS Posta Romana).
Dupa perioada de 14 zile calendaristice de la achizitionare, produsele nu mai pot fi returnate.

Modalitati de plata

  • Plata cu cardul prin MobilPay/Netopia Payments
  • Transfer bancar cu ordin de plata
    Plata se face prin virament bancar pe baza facturii primite pe e-mail de la noi. Livrarea produselor se va face doar dupa confirmarea alimentarii contului bancar cu suma totala din factura emisa. Pentru a beneficia de acest tip de plata, la informatiile de plata, alegeti optiunea “OP”.
Minim 4 caractere