Vointa Sibiu

Despre

Noi suntem Asociația Club Sportiv Liga Suporterilor Sibieni Voința Sibiu, asociație care s-a născut în 2013 din dorința unui grup frumos de ”voințari” de a reclădi ceea ce fotbalul le-a luat. Aceștia au decis că visul lor trebuie să continue, astfel că Voința a devenit un club phoenix deținut de suporterii sibieni. A fost începutul romantic al clubului nostru tânăr, fiind unii dintre inițiatorii, la nivel național, ai înființării și patronării cluburilor de către suporteri.

După modelul nostru au renăscut cluburi precum Poli Timișoara, FC Argeș sau FC Vaslui.

VOINTA SIBIU

Club

Din acel an și până în prezent, clubul nostru promovează fotbalul și menține terenul pentru tinerii dornici de sport și de afirmare și, în plus, unește oamenii într-o mare familie care care are un atribut în comun: voința.

Visul nostru este să revenim de acolo de unde am plecat, din vârf, conștienți fiind că asta înseamnă multă muncă și multe provocări. Dar ce ar mai fi victoria fără un pic de suferință? Însă împreună și alături de dumneavostră, ca într-o familie, țintim către culmile succeselor și, cu siguranță, le vom atinge.

Vointa SIBIU

istoric

În 2011, după un baraj de poveste cu Săgeata Năvodari, Voința Sibiu primea un loc la startul Ligii 1, iar pe Municipal urma să se audă din mii de piepturi ”Sibiu, Voința Sibiu!”. Ceea ce a fost frumos s-a terminat mai repede decât și-ar fi dorit frumoșii noștri suporteri. Astfel că retrogradarea a luat locul performanței.

Din acel an și până în prezent clubul nostru încearcă să promoveze fotbalul, să dea șansa tinerilor să se afirme și, mai ales, să-și țină oamenii alături.

Nu ascundem că visul nostru este să revenim de acolo unde am plecat, fiind conștienți că asta înseamnă multă muncă și obstacole. Dar ce ar mai fi victoria fără un pic de suferință?

Minim 4 caractere