De Ce Sa faci fotbal?

Cu toții ne dorim tot ce e mai bun pentru copilul nostru. Iar sportul e una dintre căile către o viață sănătoasă, cât și punctul de pornire către o viață reușită. Gândiți-vă ce înseamnă să aveți un copil care se bucură de viață, care are o imunitate puternică și cu încredere în sine. Sportul îl va ajuta să aibă o postură armonioasă, îi va dezvolta musculatura și, în același timp, îl va ajuta să aibă o putere mai bună de concentrare la școală și un cerc mai mare de prieteni . Si cel mai important este că va dobândi toate aceste lucruri jucându-se și bucurându-se alături de prietenii săi. Iată cum sportul este cel mai accesibil mod pentru îmbunătățirea educației și sănătății copilului dvs.

De ce sa alegi fotbal?

Fotbalul este un joc simplu și plăcut, indiferent de vârstă. Deși pot apărea accidentări, acestea nu sunt atât de frecvente față de alte sporturi, astfel că fotbalul este un sport mai sigur pentru copilul dumneavoastră.
Fiind un sport de echipă,fotbalul îi va dezvolta capacitatățile de muncă în echipă și colaborare cu cei din jur.
Și pentru că vorbim de performanță sportivă, să nu uităm ce înseamnă fotbalul la nivel global. Cu aproximativ 4 miliarde de urmăritori, este sportul ce se bucură de atenția presei și a sponsorilor, ce naște pasiuni și transformă fotbaliștii în idoli.
Astfel că viitorii Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar pot fi Andrei, Vlad sau David.

De ce sa ne alegi pe noi?

Suntem, în primul rând, un club cu vizibilitate în Sibiu. Avem suporteri minunați, participăm la diverse acțiuni sociale, tocmai pentru că dorim să fim parte importantă a comunității, astfel că ne bucurăm de serviciile unor antrenori bine pregătiți și extrem de apreciați la nivelul Sibiului. Terenul de pregătire este unul foarte bun, iar copilul dumneavoastră va face cunoștință cu fotbalul într-un mediu plăcut și prietenos.
Și ceea ce este important este că totul va fi și accesibil. Astfel că noi venim cu performanța, iar dvs contribuiți cu suma de 150 lei și încurajări nelimitate pentru juniorul dvs.

inscrieri

De la 5 la 15 ani, oricand poti incepe sa joci fotbal!

Prescolari

Grupe Antrenament
5-7
Ani
Inscrieri

Ciclul primar

Grupe antrenament
8-10
Ani
Inscrieri

Ciclul gimanzial

Grupe antrenament
11-13
Ani
Inscrieri

Juniori

Grupe Antrenament
14-15
Ani
Inscrieri
Minim 4 caractere